title: Clinica Favero - Pordenone
type: dental clinic
location: Pordenone, Italia
program: Interior design and fit out of 120m2 of commercial space. Design included the organization of waiting area, reception, office administration, doctor’s study room, x-ray area, sterilization line, accessible patient’s toilet facility, staff toilet facility and four procedure rooms. Provision for housing mechanical services and hydraulic systems. Custom built furniture: reception desk, storage units, consulting desks and workstations. Service from concept to completion.
client: Clinica Favero
status: completed 2007
   
design and documentation: Carlo Dal Vera Architetto e MDV design studio
project management: Carlo Dal Vera
dental furniture: Edarredo srl
plumbing: Idraulica Coneglianese
builder: Tonino Biz
1  2  3  4  5  6  7  8  text